Tapahtumat

Erikoisnäyttely

Yhdistyksemme vuosittainen päätapahtuma on pääerikoisnäyttely dogo argentinoille, tunnettu myös nimellä Monografica Finlandia. Erkkariin olemme saaneet maailmanluokan tuomareita Argentiinasta ja Euroopasta. Erkkari on se näyttely, johon koiran kanssa kannattaa tulla; vaikka kasvattajatuomareilla on jokaisella oma näkemyksensä täydellisestä dogosta, saa tuomareilta aina arvokasta palautetta omasta koirastaan ja samalla tukee erikoisnäyttelyidemme tulosta. Vain saamalla tarpeeksi ilmoittautumisia, voimme taata jatkossakin korkealaatuiset tuomarit dogoillemme. Tervetuloa mukaan!

Luonnetesti

Luonnetestin tarkoitus on arvioida ja kirjata koiran käyttäytyminen tilantessa, joissa sen hermosto joutuu rasitetuksi. Testitulosta voidaan hyödyntää koiran luonnekuvan määrittämiseen ja koulutuskelpoisuuden arviointiin. Testitulos antaa myös viitteitä koiran jalostuskelpoisuudesta rotujärjestöille ja kasvattajílle.

Muut tapahtumat

Yhdistys tekee monenlaisia tempauksia ja talkoita, pääsääntöisesti kattaakseen erikoisnäyttelyiden ja lehden kuluja.

Dogo Argentino Club Finland ry. on ollut jo vuosia aktiivisesti mukana Palveluskoiraliiton vuosittaisen erikoisnäyttelyn ja -kokeen, Palveluskoiratahtuman, järjestämisessä. Vuonna 2013 yhdistyksen panos palkittiin, ja tapahtuman virallisessa logossa juoksi dogo argentinon profiili. Logo painettiin mm. kaikkiin palkintoina jaettuihin keraamisiin mukeihin.

Yhdistys järjestää myös mätsäreitä voimavarojen mukaan. Aiempina vuosina yhdistys tai sen jäsenet ovat tarjonneet myös säännöllisiä tottis- ja hakutreenejä. Olemme järjestäneet myös jäsenleirin.

Tapahtumien järjestämiseen tarvitaan aina aktiivisia henkilöitä. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan talkootöihin, järjestämään mätsäriä tai peräti virallista koetta tai testiä, otamme kaiken avun ja aktiivisuuden vastaan ilomielin! Olethan yhteydessä johonkin hallituksen jäseneen tai laita sähköpostia Dogoclub.finland@gmail.com