PENTUVÄLITYS

Ei tällä hetkellä pentueita.

LIITY JÄSENEKSI!

Saavuta dogomaisia etuja Dogo Argentino Club Finland ry:n jäsenenä. Lue lisää jäsenyydestä täällä!

MEITÄ TUKEMASSA

biofarm_allekain_web.png  DC_logo_web.png  fitdog_logo_web.png wuffi-logo.jpg

Uutiset

Erikoisnäyttelyn tulokset

22.06.2015 9:00

ROP ja VSP 2015

Kuvassa: Vas. ROP Tigidas Borracho ja oikealla VSP Tigidas Calypso. 

Dogo argentinojen pääerikoisnäyttely pidettiin Järvenpäässä 30.5.2015. Näyttely onnistui erinomaisesti, ja aurinkoinen sää helli niin osanottajia kuin yleisöäkin. Lemmikkieläinpuoti F-animalin piha loi näyttelylle iloiset puitteet ja puodin pitämä buffet tarjosi herkulliset eväät näyttelyvieraille. Suurkiitos F-animalille erinomaisesta palvelusta!

Itse näyttelyyn oli ilmoittautunut 34 dogo argentinoa: 3 pentua, 8 urosta ja 23 narttua. Näyttelyn tuomari Massimo Inzoli palkitsi rotunsa parhaana pentuna Eveliina Puustjärven kasvattaman urospennun Casa Roque Oro Blancon, jonka omistaa Leena Hynynen. Rotunsa parhaaksi koiraksi tiukasti koko arvosteluskaalaa käyttänyt Inzoli valitsi avoimen luokan uroksen Tigidas Borrachon, jonka omistaa Santtu Parkkinen Espoosta. Uros myös valioitui ja oli näyttelyn paras Suomessa syntynyt uros. Vastakkaisen sukupuolen parhaaksi Inzoli valitsi pitkän harkinnan ja suullisen selityksen jälkeen nuorten luokan nartun Tigidas Calypson, jonka omistaa Eveliina Puustjärvi. Koira oli luonnollisesti myös näyttelyn paras Suomessa syntynyt narttu. Molemmat koirat on kasvattanut Juuso Koivusaari. Onnittelemme erittäin lämpimästi voittajia ja koirien kasvattajaa!

Rotunsa parhaan juniorin tittelin vei kotiinsa Eveliina Puustjärven kasvatti, uros Casa Roque Nahuel, jonka omistaa Jouni Wickholm Orimattilasta. VSP-juniorin tai rotunsa parhaan veteraanin titteleitä ei jaettu tiukan tuomaroinnin jaettua erinomaisen vain kahdeksalle koiralle. ROP-kasvattajan titteli meni Anne Kristiina Laineen Kerberos Blanco -kennelille. 

Näyttelyn jälkeen pidettiin rento illallinen Nummisten KohinaBaarissa herkullisen ruoan kera. Kymmenkunta henkeä oli kerääntynyt paikalle kuuntelemaan Massimo Inzolin erinomaista luentoa dogo argentinon ulkomuodosta. Luento esityksineen oli erittäin hyödyllinen ja onkin harmi, että vain kourallinen kiinnostuneita tuli paikalle. Inzolihan on erittäin arvostettu erikoistuomari myös rotumme kotimaassa Argentiinassa, ja monet arvostavat Inzolin mielipidettä koirastaan enemmän, kuin monen argentiinalaisen erikoistuomarin. Saimme kuitenkin luvan julkaista koosteen esityksestä, joten saamme jaettua tietoa myös eteenpäin. 

Toivotamme lämpimästi onnea kaikille näyttelyssä menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille. Kiitos näytteilleasettajille, talkooväelle, yleisölle ja kehäsihteerillemme Sari Peltoselle. Erityiskiitos tukijoillemme: Biofarm Oy, Wuf.fi, FitDog ja tietysti Lemmikkieläinpuoti F-animalille!

Ensi vuonna erikoisnäyttely on rotujärjestömme Suomen Seurakoirayhdistys ry:n järjestämänä 26.6.2016 Nastolassa. 

KAIKKI TULOKSET (pdf)

Kuvia julkaistaan yhdistyksen Facebook-sivulla, käythän siis tykkäämässä!

12.05.2022KEVÄTKOKOUSKUTSU
09.05.2022Hallituksen kokous
20.02.2020KEVÄTKOKOUSKUTSU
21.08.2019YLIMÄÄRÄINEN KOKOUS
10.04.2019KEVÄTKOKOUSKUTSU
15.10.2018SÄÄNTÖMUUTOSESITYS
15.10.2018SYYSKOKOUSKUTSU
16.03.2018KEVÄTKOKOUSKUTSU
16.03.2018ERIKOISNÄYTTELY 2018 - SPECIALITY SHOW
13.04.2017Luonnetesti Kaarinassa 8-9.7.2017

Siirry arkistoon »