PENTUVÄLITYS

Ei tällä hetkellä pentueita.

LIITY JÄSENEKSI!

Saavuta dogomaisia etuja Dogo Argentino Club Finland ry:n jäsenenä. Lue lisää jäsenyydestä täällä!

MEITÄ TUKEMASSA

biofarm_allekain_web.png  DC_logo_web.png  fitdog_logo_web.png wuffi-logo.jpg

TAPAHTUMIA

Erikoisnäyttely

2013 erkkarin ROP Vencedor de la Costa Duendo

Yhdistyksemme vuosittainen päätapahtuma on pääerikoisnäyttely dogo argentinoille, tunnettu myös nimellä Monografica Finlandia. Erkkariin olemme saaneet maailmanluokan tuomareita Argentiinasta ja Euroopasta. Erkkari on se näyttely, johon koiran kanssa kannattaa tulla; vaikka kasvattajatuomareilla on jokaisella oma näkemyksensä täydellisestä dogosta, saa tuomareilta aina arvokasta palautetta omasta koirastaan ja samalla tukee erikoisnäyttelyidemme tulosta. Vain saamalla tarpeeksi ilmoittautumisia, voimme taata jatkossakin korkealaatuiset tuomarit dogoillemme. Tervetuloa mukaan!

Luonnetestit

Kerberos Blanco Salvador leikkii Bengt Söderholmin kanssa.

Luonnetestin tarkoitus on arvioida ja kirjata koiran käyttäytyminen tilantessa, joissa sen hermosto joutuu rasitetuksi. Testitulosta voidaan hyödyntää koiran luonnekuvan määrittämiseen ja koulutuskelpoisuuden arviointiin. Testitulos antaa myös viitteitä koiran jalostuskelpoisuudesta rotujärjestöille ja kasvattajílle.

Yhdistys on järjestänyt dogoille neljä luonnetestiä. Näissä testeissä on testattu yhteensä 21 dogoa. Kaikenkaikkiaan luonnetestissä on käynyt 60 dogoa (tilanne elokuussa 2013). 

Muut tapahtumat

Kuvateksti

Yhdistys tekee monenlaisia tempauksia ja talkoita, pääsääntöisesti kattaakseen erikoisnäyttelyiden kuluja. 

Dogo Argentino Club Finland ry. on ollut jo vuosia aktiivisesti mukana Palveluskoiraliiton vuosittaisen erikoisnäyttelyn ja -kokeen, Palveluskoiratapahtuman, järjestämisessä. Vuonna 2013 yhdistyksen panos palkittiin, ja tapahtuman virallisessa logossa juoksi dogo argentinon profiili. Logo painettiin mm. kaikkiin palkintoina jaettuihin keraamisiin mukeihin. 

Yhdistys järjestää myös mätsäreitä voimavarantojen mukaan. Aiempina vuosina yhdistys tai sen jäsenet ovat tarjonneet myös säännöllisiä tottis- ja hakutreenejä. Olemme järjestäneet myös jäsenleirin. 

Tapahtumien järjestämiseen tarvitaan aina aktiivisia henkilöitä. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan talkootöihin, järjestämään mätsäriä tai peräti virallista koetta tai testiä, otamme kaiken avun ja aktiivisuuden vastaan ilomielin! Olethan yhteydessä johonkin hallituksen jäseneen tai laita sähköpostia info ( at ) dogoclub.fi.