PENTUVÄLITYS

Ei tällä hetkellä pentueita.

LIITY JÄSENEKSI!

Saavuta dogomaisia etuja Dogo Argentino Club Finland ry:n jäsenenä. Lue lisää jäsenyydestä täällä!

MEITÄ TUKEMASSA

biofarm_allekain_web.png  DC_logo_web.png  fitdog_logo_web.png wuffi-logo.jpg

JÄSENLEIRI 2014

Tervetuloa yhdistyksen ensimmäiselle hakuleirille Rottishoviin Tammelaan 24.-26.10.2014! Aiemmin tänä vuonna jäsenillä oli mahdollisuus äänestää leirille sisältöä, ja hakua toivottiin ylivoimaisesti eniten. Tervetuloa!

Leiri on tarkoitettu kaikille haku-harrastuksesta kiinnostuneille. Koiralla tai omistajalla ei tarvitse olla minkäänlaista perustietämystä haun harrastamisesta tai kouluttamisesta. Kouluttajana leirillä toimii Kaakon Käyttökoirien PEKO-vastaava Sari Nieminen, joka on kouluttanut haku- ja jälkikoiria vuodesta 1997. Hakutreenien lisäksi harjoitellaan hakukokeen toista maasto-osakoetta, esineruutua. Lisäksi, mikäli aikaa jää, voidaan pitää perustottistreenit. 

Leiri alkaa perjantaina 24.10. klo 18. Perjantaina alustetaan viikonloppua luennolla hausta, grillataan makkaraa, tutustutaan toisiin leiriläisiin ja saunotaan. Lauantaiaamuna lähdetään metsään ja treenataan hakua ja esineruutua. Tiedossa on myös hassukisailua yhdessä koiran kanssa sekä knoppivisailua. Iltaa vietetään yhdessä grillaten ja saunoen. Sunnuntaina päästään vielä metsään kertaamaan lauantaina opittuja asioita ja oppimaan uutta. Leiri päättyy viimeistään klo 17.00. 

Leirillä majoitutaan Rottishovin päärakennuksen 2-4 hlön huoneissa. Koirat majoittautuvat häkeissä tai autoissa, mikäli koira on tottunut siihen ja auto on lämmitetty. Koiria leirille otetaan 10, mutta ihmisiä mahtuu enemmänkin - voit tulla koko perheen kanssa! Myös perheen muun rotuiset koirat voivat osallistua. Mikäli haluat osallistua ilman koiraa, tiedustele paikkaa sähköpostilla Minnalta (yhteystiedot alla). Kuunteluoppilaspaikat jaetaan koirallisten leiriläisten jälkeen. Leirillä tarjotaan aamiainen, lounas ja päivällinen. Grillattavat kukin tuo itse. 

Toivotamme kaikki jäsenet erittäin lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan toisiin dogoihmisiin ja hakuun!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Minna Herralalle: minna.p.herrala [ at ] gmail.com.